Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden! Gratis verzending boven de € 99,99

Afscheid

Bloemen voor Afscheid en Rouwstukken bij Flowerdesign Online

Bij Flowerdesign Online begrijpen we hoe belangrijk het is om op een passende en eigen wijze afscheid te nemen van een dierbare. Onze bloemenwinkel in hartje Amsterdam biedt een uitgebreide collectie van rouwstukken en bloemdecoraties die perfect zijn voor het afscheid van uw dierbare. Of u nu op zoek bent naar een klassiek of modern arrangement, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw laatste eer te bewijzen.

Onze ervaren bloemisten werken nauw samen met u om het perfecte rouwstuk te kiezen dat past bij uw stijl en thema. We bieden een breed scala aan bloemen, waaronder rozen, tulpen, lelies, orchideeën en nog veel meer. Onze bloemen zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze er op de uitvaart prachtig uitzien.

We begrijpen dat elke uitvaart uniek is en daarom bieden we een breed scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een rouwstuk, rouwboeket, bloemstukken of andere bloemdecoraties, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw laatste eer te bewijzen.

Bij Flowerdesign Online zijn we toegewijd aan het leveren van de beste service en kwaliteit. We bieden snelle levering in Amsterdam en omgeving en zorgen ervoor dat uw bloemen op tijd aankomen voor de uitvaart. Neem vandaag nog contact met ons op om uw rouwstukken te bestellen!

Familie, vrienden of collega’s
Ouder, broer, zus, soms een kind
Dichtbij of soms iets verder
Jong of oud
Op een passende en eigen wijze afscheid nemen van een dierbare ...

Wij kunnen u helpen en adviseren bij het uitzoeken van het juiste rouwarrangement of boeket en uw laatste woorden van afscheid op een lint of kaart.

U kunt natuurlijk ook uw bestelling plaatsen door middel van ons bestelformulier. Wensen ten aanzien van kleur of stijl kunt u aangeven bij “omschrijving”.

Om deze wensen zo goed mogelijk tot uiting te brengen in het rouwarrangement, specifieke bloemenwensen of rouwlint, ontvangen wij uw opdracht graag 2 dagen van tevoren.

 

Bij spoedbestellingen of orders naar het buitenland kunt u natuurlijk langskomen in de winkel of telefonisch contact opnemen, 020-6252452.

 

Uw bestellingen kunnen wij voor u bezorgen in Amsterdam (eigen bezorgservice) en de rest van Nederland (partner-bloemist).

Bezorgkosten bedragen € 6,99,-- inclusief transactiekosten en btw.

Ook kunt u eens op onze Instagram of Facebook pagina kijken om ideeën op te doen. 

 

Snelle Verzending
Ophalen is mogelijk
Fysieke winkel in Amsterdam