Zakelijke klanten

Wat kunnen we voor u betekenen? We kunnen al uw bloemwerk verzorgen. Van boeketten voor uw relaties en medewerkers tot en met abonnementen, waarbij u elke week een nieuw boeket ontvangt, opgemaakt in een bijpassende vaas.

Het verzorgen van verjaardagsboeketten, eventueel d.m.v. een kalender die door ons wordt bijgehouden. Of opkikkerboeketten voor medewerkers die wat extra aandacht verdienen.
Aankleding van evenementen en partijen of koninklijk bezoek? Wij kunnen voor u uw tafelversieringen, bloemstukken en aanbiedingsboeketten verzorgen.

Uw bestellingen kunnen wij voor u bezorgen in Amsterdam en omgeving met onze eigen bezorgservice.
Bezorggebied: Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Landsmeer, Oostzaan, Broek in Waterland. De bezorgkosten bedragen € 8,50 incl. btw of volgens afspraak voor bezorging in de directe omgeving.

Als zakelijke klant is het eveneens mogelijk om bloemen landelijk of zelfs wereldwijd te laten bezorgen. Bezorg- en verwerkingskosten € 10,00 (landelijk) en vanaf € 15,75 (wereldwijd) inclusief BTW

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd, anders de volgende dag of even contact opnemen met de winkel.
Voor bestellingen met een bijzondere wens (een speciale bloemenwens, rouwlint, etc.), dient u de bestelling ruim vantevoren te plaatsen of contact op te nemen met de winkel, 020-6252452, om e.e.a. met ons te overleggen. Voor advies en voorbeelden kunt u natuurlijk altijd langskomen in onze winkel of u kunt uw bestellingen eenvoudig doorgeven via onze Zakelijke Klanten Webwinkel.

Wilt u ook vaste klant bij ons worden en gebruik maken van onze service en de mogelijkheid via internet te bestellen, neemt u dan contact met ons op. U ontvangt dan eens per maand een gespecificeerde factuur van uw bestellingen.